• Работно време и цени - Сезон 2018
    Лифт Сопот

    Работно време и цени - Сезон 2018

  • Работно време и цени - Сезон 2018
    Басейн

    Работно време и цени - Сезон 2018

  • Тандемен полет с парапланер

Лифт Сопот с награда от конкурса "Сграда на годината" 2016

15 Dec

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

Имаме удоволствието да ви съобщим, че Лифт Сопот спечели специалната награда на журито “Архитектурна работилница” в конкурса “Сграда на годината”.

Благодарим на всички, които ни подкрепиха, както и на екипа, помогнал за осъществяването на този проект.

Националният конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. За нас беше чест да представим Лифт Сопот в компанията на ключови представители на професионалните общности и да насочим вниманието върху важността за реализация на качествени проекти в областа на рекреацията и туризма, независимо от мащаба.

Лифт Сопот
www.lift-sopot.com

Церемонията по награждаване ще бъде излъчена по БНТ на 17.12.2016 от 15:30ч.

Намалени цени по време на опасните горещини

25 Jul

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

Спасете се от летните жеги с разходка в планината.

Лифт Сопот намалява цените на билетите, в периода на опасните горещини с 20%. Цената на билет в една посока ще бъде 8лв за възрастен и 4лв за дете (от 7 до 12 години включително) – деца до 7 години се качват безплатно.

Напомняме ви и за удълженото работно време в летният сезон – всеки петък, събота и неделя Лифт Сопот работи с пътници до 19:30ч.

Ново работно време за сезон 2015

3 Jun

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

Уведомяваме Ви, че от този сезон в периода от 1-ви Май до 15-ти Септември, през уикендите, включително и официалните празници, Лифт Сопот ще бъде с удължено работно време: от 09:30 (първо качване/слизане) до 19:30 (последно качване/слизане), за да може да се насладите на по-дълги приятни изживявания далеч от ежедневието и рутината.

Също така този сезон Лифт Сопот ще работи сепециално за вас – понеделник и вторник с нормално работно време: 9:30-17:30ч.

Заповядайте, за да се докоснете до красивата ни природа и кристално чистия въздух, където можете да се заредите с усещане за здраве и виталност.

Лифт Сопот Ви очаква!

Намалени цени за парапланеристи и байкъри на 6 и 7 Септември 2014

4 Sep

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

Видяхме информация за Импровизирана сбирка в Сопот на традиционните за фестивала Въздухария дати през първия уикенд на септември… Въпреки, че сбирката е неофициална Лифт Сопот съвсем официално намалява цената на билета за всички летящи с парапланери или каращи велосипеди на 6 и 7 Септември 2014.

За да ползвате намалената на 8лв в една посока цена е необходимо да се появите на касата заедно със спортната си екипировка.

Започна строежа на открит басейн и заведение за хранене

29 May

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

Информационна табелка - басейн (img)Като част от инвестиционния ни проект за Лифт Сопот започна строежа на Открит басейн и заведение за хранене в близост до 1ва станция на Лифт Сопот.

Може да следите развитието на проекта на живо ТУК.

 

web cam

Лифт Сопот безплатен на 1-ви Юни

21 May

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

По случай Денят на децата на 1-ви Юни деца до 12 годишна възраст ще могат да ползват лифта безплатно.

За удостоверяване на възрастта носете ученическа карта или балежник.

Нов генератор за резервно захранване

5 Mar

posted by

Categories: Новини

Comments: 0

pramac1От края на миналата седмица на лифта има нов генератор за резервно захранване, а днес приключиха и финалните проби!

Генератора е PRAMAC от най-ново поколение, с автоматично управление и гарантира възстановяване на захранването в рамките на секунди.

Благодарим на приятелити ни, които ни помогнаха за транспорта до 2-ра станция и монтирането на 2.5 тонният агрегат – Чавдар Делидимов (х. Добрила), Димо Канев (Терасист ООД) и СънСървиз ЕООД.